Rok Forumowych Radyjek

Codzienne życie forum
Awatar użytkownika
Cross
Administrator
Rok Forumowych Radyjek

Post autor: Cross »

Dokładnie 1 stycznia 2025 roku wystartowały nasze dwa Forumowe Radyjka.
W sumie nowe było tylko Rock & More, bo Radio Maniak było już wcześniej, tylko rok temu zmieniło trochę swój profil.
Jak oceniacie ten rok z nowymi radyjkami? Mam nadzieję że dobrze.
Za wszystkie błędy i wtopy przepraszamy, czasem się zdarzało, ale zawsze staraliśmy się wszystko realizować jak najbardziej profesjonalnie.
Jeśli chodzi o Radio Maniak nie będę się za bardzo wypowiadał bo to królestwo Kuby, ale napewno na kolejny rok przygotował wiele interesujących rzeczy, na które czekamy i przy okazji także zapraszamy.
Co do Radia Rock & More, to od wczoraj zmieniły się radiowe jingle, działamy na zupełnie nowych za które chciałem podziekować Karolowi, który jak zawsze spisał się znakomicie. W radiu R&M będą od stycznia też nowe audycje oraz nowe pasma muzyczne. Zaktualizowaną ramówkę wrzucę na forum już w ten weekend :D
Dzięki za miniony rok, i mam nadzieję że w Nowym Roku również zagramy mnóstwo dobrej muzyki.

Ps. Zapraszam również do rejestracji osoby, które często zaglądają na nasze forum, ale wciąż się nie zarejestrowały, a wiem że takie osoby są.
Po zalogowaniu tylko można wejść na nasz "Pokój Forum" w którym to mamy swoje forumowe radia oraz chat do rozmów.
Zapraszamy do rejestracji.
Awatar użytkownika
wojzakop19

Re: Rok Forumowych Radyjek

Post autor: wojzakop19 »

Poprzedni rok był moim zdaniem bardzo dobry, mimo że zaszło dość sporo zmian.
Awatar użytkownika
Cross
Administrator

Post autor: Cross »

wojzakop19 pisze: 02 sty 2026, 19:13 Poprzedni rok był moim zdaniem bardzo dobry, mimo że zaszło dość sporo zmian.
Też tak uważam. Oby w tym roku też muzycznie było bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
kuba015

Post autor: kuba015 »

Był to dobry rok z dwoma radiami, bo każdy może znaleźć coś dla siebie. Przede wszystkim jestem zadowolony ze współpracy z Karolem, która zaowocowała wprowadzeniem nowych formatów do Radia Maniak, a także transmisji Tune Listy, które przez długi czas były ekskluzywną audycją Radia Soundice, notabene obchodzącego swoje 10-lecie kilka dni temu.
Awatar użytkownika
Karol96

Post autor: Karol96 »

kuba015 pisze: 03 sty 2026, 11:09 Był to dobry rok z dwoma radiami, bo każdy może znaleźć coś dla siebie. Przede wszystkim jestem zadowolony ze współpracy z Karolem, która zaowocowała wprowadzeniem nowych formatów do Radia Maniak, a także transmisji Tune Listy, które przez długi czas były ekskluzywną audycją Radia Soundice, notabene obchodzącego swoje 10-lecie kilka dni temu.
Tak jest. Wraz z startem nowej ery Radia Maniak, format muzyczny wyeowulował i obecnie jest grane w formacie Adult CHR z większym naciskiem na muzykę klubową, która jest prezentowana w Tune Liście, którą od ponad roku można usłyszeć w dwóch stacjach zarówno w Radiu Maniak, jak i moim, które skończyło 10 lat. Również zainicjowanie nowego projektu w postaci listy HIT Transfer, która jest jedyną alternatywą dla M-Top 30 okazała się absolutny trafem w dyszkę, bowiem dzięki cotygodniowym podsumowaniom daliśmy szansę utworom, które były na wysokich lokatach w ostatnich notowaniach naszych codziennych list bez względu na to czy na głównej, forumowej liście zadebiutują czy będą na pierwszej pozycji. Z kolei jeżeli chodzi o plany na ten rok, to mogę wam napisać,że będzie kolejna wspólna audycja Radia Soundice i Radia Maniak w formacie "In The Mix", bowiem w przypadku drugiej stacji brakuje właśnie programu, na którym zostaną zaprezentowane i wyselekcjonowane klubowe utwory i to w jednym, radiowym secie, niezależnie czy rozkręcasz domówkę, robisz trening na siłowni lub jedziesz w konkretną miejscówkę. No i też pojawią się nowe jingle zabawkowe dla Radia Maniak,żeby podkreślić cały czas, że muzyka, która jest grana cały czas będzie naszą jedyną domeną
ODPOWIEDZ