W sumie nowe było tylko Rock & More, bo Radio Maniak było już wcześniej, tylko rok temu zmieniło trochę swój profil.
Jak oceniacie ten rok z nowymi radyjkami? Mam nadzieję że dobrze.
Za wszystkie błędy i wtopy przepraszamy, czasem się zdarzało, ale zawsze staraliśmy się wszystko realizować jak najbardziej profesjonalnie.
Jeśli chodzi o Radio Maniak nie będę się za bardzo wypowiadał bo to królestwo Kuby, ale napewno na kolejny rok przygotował wiele interesujących rzeczy, na które czekamy i przy okazji także zapraszamy.
Co do Radia Rock & More, to od wczoraj zmieniły się radiowe jingle, działamy na zupełnie nowych za które chciałem podziekować Karolowi, który jak zawsze spisał się znakomicie. W radiu R&M będą od stycznia też nowe audycje oraz nowe pasma muzyczne. Zaktualizowaną ramówkę wrzucę na forum już w ten weekend
Dzięki za miniony rok, i mam nadzieję że w Nowym Roku również zagramy mnóstwo dobrej muzyki.
Ps. Zapraszam również do rejestracji osoby, które często zaglądają na nasze forum, ale wciąż się nie zarejestrowały, a wiem że takie osoby są.
Po zalogowaniu tylko można wejść na nasz "Pokój Forum" w którym to mamy swoje forumowe radia oraz chat do rozmów.
Zapraszamy do rejestracji.